onsdag 29 juni 2011

en vanlig onsdag

I natt sov hon hela natten från halv elva till 7 i morse då väckte hon mig, och inte för att kissa utan bara för att hon var lite gossugen =)

Efter frukosten och morgon vilat gick vi en liten promenad i skogen, det älskar hon verkligen. Där kan hon roa sig själv hur länge som helst och när vi kommer somnar hon direkt. Vi plockar kottar leker kurragömma och snubblar på pinnar!

Vi har tränat lite sitt och ligg både ute och inne. Hon börjar kunna sitt rätt så bra men ligg går bara att göra i köket när hon är hungrig.
Rumsrenheten går framåt men det händer att det blir en olycka när hon busar inomhus och inte hinner "säga till". Men jag har insett att det går åt stora mängder toapapper när man har valp, lyckligast för det är lilla Alice som får nya leksaker i form av tomma toarullar =)
I går hade hon sin första fästing på högerbogen, den hade tydligen suttit hela dagen för den var stor. Inte så konstigt med tanke på hur hon har börjat röja i det höga gräset och på åkern. Jag får börja kolla vad vi ska ha för giftfritt fästingskydd till henne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar